MENÜ
Jon Cena,Randy Orton és Rey Mysterio Fanklub
Minden Cenáról,Ortonról és Rey Mysterioról
 • Név:Rey Mysterio
 • Magasság:160 cm
 • Súlya:75 kg
 • Származási hely:San Diego
 • Speciális mozdulata:619(six one nine),West Coast Pop,Hurricane,
 • Eredeti neve:Oscar Gonsales Gutierrez Rubio

Pályafutása:

Debütálása 14 évesen kezdődött Tijuana-ban, Mexikóban. Az Államokban kora miatt nem kapott licencet. A mexikói fellépésein sokszor bunyózott Psicosis-szal, aki később szintén WWE-s pankrátor lett. Karrierjük során már több mint 500-szor meccseltek egymással.

1995-ben az ECW-nál szerepelt először az Egyesült Államokban. Rövid idő elteltével Psicosis-t követve a WCW tagja lett. 2001-ben visszatért Mexikóba és itt maszk nélküli küzdelmeket vívott. 2002 óta részese a WWE-nek. Látványos mozdulatainak köszönhetően hamar közönség kedvenc lett. Háromszor volt cirkálósúlyú bajnok és négyszer csapat bajnok (Edge-el, Rob Van Dam-mal, Eddie Guerrero-val és Batista-val). 2006-ban megnyerte a Royal Rumble-t. Rekordot állított fel azzal, hogy ő volt a legtovább a ringben a Rumble történetében: 1 óra 2 perc 15 másodpercig. Legnagyobb sikere mégis a Nehézsúlyú Világbajnoki Cím volt, melyet egy triple threat mérkőzésen nyert meg Kurt Angle és Randy Orton ellen a WrestleMania 22-n. Ő a legalacsonyabb és a legkönnyebb pankrátor, akinek sikerült ezt a címet megszereznie.

2006. október 20-án vesztette el az övet King Booker ellenében, bár ehhez kellett Chavo Guerrero segítsége is (egy székkel lecsapta Mysterio-t). Egy hosszas rivalizálás kezdődött kettejük között, melynek vége egy „I Quit” meccs volt. Amennyiben Rey veszít, el kell hagynia a WWE-t. A meccset elveszítette, távozására azért volt szükség, mert bokatörést szenvedett és meg kellett műteni. 2007 februárjában visszatért, ám még nem gyógyult meg teljesen. Umaga rárontott és úgy alakították a történetet, mintha Rey újra lesérült volna. A teljes értékű visszatérés SummerSlam-en történt. Kapott egy lehetőséget, hogy megküzdjön a nehézsúlyú címért Edge-dzsel, de újra lesérült, amit Big Show támadásával magyaráztak az írók. Bicepszszakadást szenvedett. 2008 júniusában tért vissza. 2009-ben a WrestleMania-n legyőzte JBL-t, és interkontinentális bajnok lett.

Testmagassága és súlya miatt látványos és rizikós mozdulatokkal kell a közönség érdeklődését fenntartania, ezért a sérülés is valószínűbb, hogy gyakrabban bekövetkezik. Az övet Chris Jericho ellen bukta az Extreme Rules-on. A meccs végén Jericho még Rey maszkját is letépte. A bosszúra és az öv visszaszerzésére egy hónapot kellett várnia. Szeptember 4-én a SmackDown műsorában John Morrison győzte le az övért. Ez azért történt meg, mert a valóságban Rey 30 napos eltiltást kapott pozitív drogtesztje miatt. Október elején tért vissza. Összeállt Batista-val, hogy megmérkőzzenek a Jericho/Big Show párossal a csapat bajnoki övekért, de nem sikerült a bravúr. Később viszályba is keveredtek egymással. Mivel térdműtétre szorul, Batista (a történet szerint) kórházig verte korábbi barátját. Jelenleg a FÉM-mel (Feszes Élet Mozgalom) viaskodik, de a Wrestlemania 26-on legyőzte a Fém vezérét, CM Punk-ot.

Gutierrez nős, és van három gyermeke.

Sikerei

World Heavyweight Champion (2x)

Intercontinental Champion (2x)

WWE Tag Team Champion (4x)

Cruiserweight Champion (3x)

Royal Rumble (2006)

 

Hírek

 • Hamarosan beindulunk
  2011-06-12 11:13:35

  Figyelem mindenki!Hamarosan megkezdjük működésünket!+ társszerkesztő jelentkezését várjuk!

 • Készülődés
  2011-06-02 20:19:03

  Figyelem!Az oldal jelenleg építés/fejlesztés alatt áll!Előreláthatólag a jövő hét végére megtekinthető lesz teljes pompájában!


Szavazás

Kit kedvelsz jobban?
Rey Mysterio
John Cena
Randy Orton
Asztali nézet